Artikler der inspirerer dofk læsere!

Reprohuset arbejder meget tæt sammen med dofk, udover at vi står for deres hjemmeside dofk.dk laver vi også deres fagblad.

Artikler og annoncer som er vist nedenfor er i vilkårlig rækkefølge, og er fra forskellige udgivelser henover året 2017, udarbejdet af vores bedste inhouse grafikere.

Med dofk fagblad får vores grafikere lov til at være kreativ i opsætning af tekst samt billeder. Udover at artiklerne er spændende og interessante at læse, skal de også have blikfang. Vi modtager alle vores artikler i ren tekst og billederne uredigeret. Men dette er ingen udfordring for Reprohusets kyndige grafikere.

dofk står for Danmarks organisation for selvstændige frisører og kosmetikere, hver måned udkommer dofk´s fagbladet og dens mange læsere kan glæde sig til spændende læsning og inspiration.

Diverse arrangerede begivenheder er dækket af professionelle journalister samt fotografer. Men Reprohusets medarbejdere tager også ud og skriver artikler til de store events så som, Salon International i London eller OMC Hairworld i Paris m.m.

dofks medlemmer dækker selv en del af de events der er rundt om i Danmark.

Vi laver også bøger

Muud valgte at få lavet bøger hos Reprohuset

Se hvorfor

Har du en grafisk opgave der skal løses?Er du velkommen til at ringe til os og høre om vi kan lave den for dig!

Kontakt os