Efterbehandling – så det synger!

Hos Reprohuset efterbehandles tryksagerne efter kundernes ønske. Uanset om opgaverne skal falses, bukkes, limes, perforeres eller bare almindelig hæftes og skæres, så klarer Jesper Zink opgaverne med stor omhu. Gennem årene har Reprohuset investeret i udstyr, der gør det muligt at producere tryksager, også i små oplag – helt ned til ét enkelt styk – uden at gå på kompromis med kvalitet og stadig til en pris der overrasker kunderne positivt.

En anden fordel er at Jesper gerne laver et prøvetryk inden endelig produktion. Dette prøvetryk vil være fuldstændig identisk med den færdige opgave, så kunden får den rigtige oplevelse af både farver, papirkvalitet samt efterbehandling.

Nogle kunder producerer selv færdig pdf til tryk og glæder sig til at se det færdige resultat. Hvis kunden så opdager fejl i f.eks. opsætning eller billedbehandlingen, sker det ofte at vores in-house-grafikere bliver kaldt til assistance, så disse fejl bliver rettet uden de store omkostninger og tidsmæssige udfordringer for kunden.

På billederne ses Jesper ved limbinderen, i fuld gang med at efterbehandle et sommerhuskatalog til en af vore mange trofaste kunder. Opgaven blev tidligere løst som et ganske almindeligt hæfte efterbehandlet med square fold eller fast ryg, men kunden ønskede et endnu mere eksklusivt look. Derfor endte opgaven som en rigtig limet bog, garneret med bukkestreger på det kraftige omslag.

Når nu kalenderen viser sidste uge i november, kan det godt lune lidt ved at stå ved varmen fra limbinderen og drømme om sol og sommer, samtidig med at mobiltelefonen banker Jespers yndlingsmusik ud i rummet. Når det går virkelig godt synger Jesper også gerne med, men arbejdsglæde koster ikke ekstra for kunderne.