Katrine fra Frenchie & Me kom til Reprohuset,
med en stor opgave bestående af
visitkort, gavekort, facadeskilt samt cykelfacade.

Der skulle til hvert emne laves nyt lay-out af vores kyndige grafiker.

Visitkort samt gavekort var nemt at sætte op i InDesign. Vi går ud fra faste mål til visitkort og opsætning dertil havde vi fra tidligere.
Gavekortet blev lavet ud fra Katrines ønske om størrelse og udseende.
Begge dele blev printet på en digital printer her i huset.

Reprohuset havde tidligere lavet facadeskilt til Katrines butik, så målene havde vi i vores kartotek. Reprohusets grafiker og Katrine havde en tæt kommunikation, om hvordan hun ønskede at det nye udseende skulle være.
Facadeskiltet blev trykt på en storformatsprinter.

Cykel facaden var et nyt tiltag, her kom Katrine ud til os med cyklen så vi kunne måle facaderne op. Cyklen er en Christiania cykel, med 4 sider der hver har sit mål i længde samt i højden. Vi lavede 4 forskellige lay-out, et til hvert enkelt af siderne, som blev monteret på cyklens facader, af vores egen medarbejder.
Cykel facaden blev trykt på en storformatprinter.

Frenchie & Me kender Reprohuset meget godt, da vi har hjulpet hende med lignende opgaver tidligere. Det er altid en fornøjelse at hjælpe vores kunder, specielt ved tilfælde som dette yder vi en ekstra hjælp. Vi tog det gamle facadeskilt ned og satte det nye op. Cykelfacaden kræver også special montering.

Frenchie.dk

Det har været en fornøjelse at arbejde sammen med Katrine, hun var venlig og imødekommende overfor mig og de inputs jeg havde til det grafiske opsætning.
Benthe Jørgensen

En spændende opgave, som vi håber at få flere af,ring til os for at høre hvad vi kan hjælpe dig med!

Kontakt os