Guitaren og aben

Folie kan bruges til dekoration af rigtig mange forskellige emner. Hos Reprohuset har vi folie-opgaver i alle størrelser, lige fra små vinetiketter til foliering af døre og store butiksvinduer. Det er faktisk kun fantasien, der sætter grænsen.

For nyligt hjalp vi Gustav på 9 år med at lave en unik dør til hans værelse. Han ønskede sig en guitar på sin egen side af døren og et feriefoto af en abe på den anden. Efter en grundig rengøring af døren, var vi klar til at gå i gang med selve folien. Guitarbilledet blev printet direkte på folie, med en aftagelig bagside. Det fungerer som et meget stort klistermærke. Derefter blev printet tjekket nøje og klargjort til døren. Ved hjælp af en rullepresse sørgede Simon for at folien lagde sig helt korrekt på dørens glatte overfalde.

Se i videoen hvordan Simon monterede folien direkte på døren ved hjælp af rullepressen.

Hjælp fra start til slut

Nogle kunder producerer selv færdig pdf-fil til tryk og glæder sig til at se det færdige resultat monteret. Hvis man ikke selv har mulighed for at lave sin egen fil, vil vi selvfølgelig gerne være med helt fra start. Hos Reprohuset har vi dygtige grafikere, som kan hjælpe kunden med alt slags digital opsætning. Vi hjalp blandt andet Gustav med at lave designet af guitaren og aben, så størrelse og opløsning var helt klar til print.

En glad dreng

Gustav blev rigtig glad for sin nye guitar-dør, og hver gang han og resten af familien passerer igennem gangen genoplever de minder fra deres ferie til Borneo, hvor de fotograferede den lille abe.