Komplet messestand for under 15.000 kr

Hos Reprohuset laver vi storformatsprint i mange varianter. Vores opgaver spænder vidt, bl.a. vinduesdekorationer i folie til hudplejecenteret, logo-roll-ups til frisørenes Instagram-fotos og billige messestande for det lokale rejsebureau.

Flamingo Tours messestand

Op til Ferie for alle messen havde vi i Reprohuset en opgave for Flamingo Tours. Med et budget på under 15.000 kr fandt vi sammen frem til en nem og billig løsning på en komplet messestand.

Rejsebureauet fik bl.a. 6 roll-ups. Med store skarpe naturbilleder reklamerede de flot for Flamingo Tours forskellige rejsemål og pakketilbud.

Den store dobbeltsidet messevæg agerede blikfang med det store lyserøde logo-skilt ud til messegangen og hyggelig baggrund inde i selve standen, med de fineste naturbilleder i stor format. Væggen er lavet af 2 opsatte motiver, som er blevet printet på kraftigt stof. Herefter bliver det syet nøje sammen og trukket ned over et let metalstativ.

Til enhver messe hører sig jo også diverse brochure- og flyers-materialer til. Kunderne skal kunne få lidt materiale med hjem, så de kan sidde i ro og mag i sofaen og studere de forskellige messe-tilbud.

Hurtig levering

Hos Reprohuset er vi kendt for hurtig levering. Ofte skal tingene nemlig gå stærkt, og ikke mindst i en branche som rejsebranchen. Så hele messestanden blev printet, monteret og leveret i løbet af en uge.