Opgaven
Cykelkulturen er under pres i Danmark, og i Herning har de valgt at gøre noget ved det.

Herning kommunes mål er nemlig, at få hver fjerde op på cyklen inden år 2028. En af de initiativer Herning kommune har taget er, at holde kurser for indvandrerkvinder som ikke kan cykle.

Og når deltagerne består kurset, får de et kursusbevis / diplom. Det er her Reprohuset kommer ind i spillet. Vi fik besøg af Herning kommune / Herning cykler som gerne ville have lavet nogle A4 diplomer, kunden havde allerede købt de rammer som skulle bruges. Så vores arbejde var at lave et diplom der skulle passe ind i rammen.

Kunde:
Herning Cykler

Leverandør:
Reprohuset

KURSUSBEVIS / DIPLOM

Diplomet skulle indeholde hvad de havde arbejdet med på kurset såsom undervisere, navn på modtageren, sponsorer m.m.

Herudover skulle diplomet beholde den samme stil som kommunens afdeling “Herning Cykler” havde i forvejen. Vi har før arbejdet med opgaver for dem, så det havde vi kendskab til. Hvilke fonte, farver, grafik osv. der skulle bruges.

Vi har også stået for at trykke og efterbehandle opgaven. Den valgte vi at trykke på 170g silk papir, da det holder i lang tid og har en pæn skinnende effekt. Samtidig vil det ikke krølle sammen inde i rammen.

Der blev også lavet en roll-up til samme kursus som skulle minde meget om diplomet, men indeholde flere billeder fra begivenheden.

Deltagerne var meget glade for at bestå kurset og modtage et kursusbevis, og dette var en ren fornøjelse at bevidne på de lokale nyhederne i TV’et.

Deltagerne modtager diplomet ved slutningen af forløbet.

Du kan læse mere om kampagnen inde på Herning kommunes egen hjemmeside.

Læs mere

Mangler du en lignende opgave?

Så kontakt os Reprohuset i dag og få et uforpligtende tilbud.

Kontakt