StartersHub Herning

StartersHub

Herning & Ikast-Brande

Reprohuset er PartnerPro medlem hos StartersHub. Vi producerer bl.a. kuponhæfter, blokke m.m.

Her på siden kan du læse mere om StartersHub generelt, men du kan også bestille din* annonce til forårets kuponhæfte for iværksættere.

 

*Gælder kun for medlemer af Erhvervsrådet

START-OP MØDER


Fællesmøder med information og vejledning til dig, så du kommer godt fra start. Målgruppen for ”start-op”-mødet er DIG, som går med en spirende lyst til at starte virksomhed. Eller dig som er i gang eller DIG, som er i gang i det små, men som mangler inspiration til at komme videre.

STARTERS 1:1


GRATIS og UVILDIG vejledning
Starters 1:1 er individuel vejledning fra StartersHub til dig, som vil starte virksomhed i Herning og Ikast-Brande kommuner. Du får individuel sparring på din forretningsplan af erfarne erhvervsfolk, der udover mange års erfaring har et stort netværk samt overblik over tilgængelige muligheder for iværksættere.

Vi støtter vækst i Herning & Ikast-Brande

STARTERS KUPONHÆFTE


Det lokale erhvervsliv støtter Midt- og Vestjyllands iværksætterdrømme
Alle iværksættere, der er i dialog med StartersHub, får udleveret et kuponhæfte med tilbud på relevante ydelser og services for iværksættere.

Iværksætterrabatter – hjælp de nye godt på vej…

Du kan brande din virksomhed og skabe kontakt til de kommende iværksættere.

Ideen med et kuponhæfte er at du som leverandør har mulighed for at yde rabatter og tilbud, som hjælper iværksætteren godt på vej.

Hver annonce består af en side med tryk i farver. Siden er delt op i 2 (med en perforering), således at iværksætteren kan afrive den yderste del og bruge som dokumentation for tilbudet.

Du kan selvfølgelig vælge at begrænse antallet af udbud ved at benytte “først-til-mølle-princippet”.

Eks. kan du tilbyde 3 timers konsultation gratis eller til en reduceret pris, til de 10 første iværksættere der henvender sig, eller til dem du udvælger.

Hvordan annoncerer jeg?

Du kan kontakte Svend Jensen, Reprohuset i Herning på tlf. 97224885 eller via mail svend@reprohuset.dk.
Her kan du få yderligere information om annonceformater, priser mm.

Lokale samarbejdspartnere

Kuponhæftet bliver på den måde “sponsoreret” af lokale ildsjæle fra erhvervslivet der ønsker at støtte om op iværksættermiljøet i Herning og Ikast – Brande kommuner.

Hvordan får “kunderne” set min annonce?

Iværksætteren får gratis udleveret kuponhæftet hos StartersHub i forbindelse med et Start-op møde eller et Starters 1:1 møde. Derfor skyder du ikke med spredehagl når du annoncerer i kuponhæftet. Din annonce vil kun blive set at erhvervsmindede “øjne”.

Eksempler på annonce i kuponhæftet

Udfyld denne kontakt formular og vi ringer dig op til en samtale.

  STARTERS POWER TEAM


  Sæt power på din iværksætterdrøm
  I StartersHub har vi tilknyttet en lang række partnere, som er en gruppe rådgivere og virksomheder, der velvilligt stiller forskellige ressourcer til rådighed. Til de ekstraordinære ideer finder StartersHub teamet et Power Team bestående af lokale ildsjæle fra erhvervslivet. Power Teamet tildeles af StartersHub teamet på baggrund af en individuel vurdering.

  STARTERS CLUB


  Erfaringsudveksling med andre iværksættere
  Efter dit første 1:1 møde med StartersHub vil du blive tilbudt at blive en del af Starters Club, som er et netværk, hvor du kan mødes med andre iværksættere. I første omgang fortsætter Starters Club et års tid. StartersHub teamet følger løbende udviklingen og vurderer, om der er basis for mere netværk eller fornyelse.

  STARTERS CLUB 2.0


  Et stærkt netværk
  Starters Club 2.0 er et netværk for dig, der har godt gang i din virksomhed. Du har måske tidligere været i Starters Club, som spirende iværksætter, men er kommet videre og har brug for nye relationer. Starters Club 2.0 kan være næste skridt sammen med ligesindet.

  Læs mere om StartersHub

  Gå til StartersHub

  Pakketilbud

  Enhver virksomhed bør have et logo og en visuel identitet som man forbinder med virksomhedens værdier. Et logo skaber også en genkendelighed som gør at man husker virksomheden bedre. Sammen skaber vi et flot design efter dine tanker og ønsker.
  Synliggør evt. din nye identitet med #2 Kontorpakken.

  Visuel Identitet pakken indeholder:  
  –    Logodesign
  –    Design af visitkort, brevpapir og kuvert

  Pris: 2.200,- SPAR 500,-

  Ingen virksomhed fungerer uden en form for administration. I kontorpakken får du trykt en god stak visitkort som du glædeligt kan dele ud af. Og selvom det i dag er begrænset hvor mange breve man sender med posten, så skal man da have papir og kuverter med eget logo til de få ting som skal afsted. Du får også notesblokke med eget logo da det trods alt er dejligt at kunne skrive tilbud og huskelister ned på papir. Præsentér stolt din virksomhed på fysisk papir.

  Kontorpakken indeholder:
  –    500 stk. visitkort, 4+4 farve
  –    100 stk. A4 brevpapir med logo, 4+0 farve
  –    100 stk. C4 kuverter med logo, passer til A4 med eller uden rude, 4+0 farve
  –    25 stk. A5 notesblokke med eget logo, kantlimes med 50 blade og papbagstykke

  Pris: 1.800,- SPAR 444,-

  Vil du gerne have en hjemmeside som unikt kan præsentere et mindre produktsortment eller en række serviceydelser, så er salgspakken lige noget for dig. Med en hjemmeside CMS grande får du en mere unik løsning som passer til netop din virksomhed og dets behov. Det skal nævnes at der ikke er tale om en webshop – da dette vil være helt andre priser. Det vil være en informationsside med produkter og priser, hvor man selvfølgelig kan integrere en kontaktform osv.
  Ydermere er der visitkort og et hæfte med i pakken. Du kan trykke det som et produkthæfte, en prisliste, inspirationshæfte eller hvad du har lyst til. Hvis du gerne vil have os til at opsætte designet på hæftet er dette muligt for en merpris.

  Salgspakken indeholder:
  –    Skræddersyet hjemmeside (Valgfrit: hosting og support til 129,- pr. md.)
  –    500 stk. visitkort, 4+4 farve
  –    100 stk. A4 hæfter, 20 sider, 4+4 farve

  Pris: 10.599,- SPAR 2.000,-

  Er du nystartet inden for håndværkerbranchen skal du vælge #4 Håndværkeren. Du får alt hvad du har brug for til synliggørelse af din virksomhed. Du får en hjemmeside CMS light til information spredning på nettet. Du får en god stak visitkort, et håndværkerskilt 2 stk. CVR nr. samt firmanavn til firmabilen. For entrepriser over 50.000 kr. er der krav til skiltning på byggepladser for hvem der udfører arbejde derpå. Ligeledes straffes der med bøde for gulpladebiler uden synlig CVR nr. og navn på begge sider af firmabilen. Disse regler er til for at bekæmpe sort arbejde.

  Håndværker pakken indeholder:
  –    Hjemmeside CMS light (Valgfrit: hosting og support til 129,- pr. md.)
  –    500 stk. visitkort
  –    1 stk. håndværkerskilt 60 x 30 cm
  –    2 stk. CVR nr. og firmanavn til firmabilen

  Pris: 6.000,- SPAR 624,-

  KOMBINÈR PAKKERNE OG SPAR ENDNU FLERE PENGE!

  Hvis du vælger at købe flere pakker kan du SPARE mere endnu. Kontakt os og få et tilbud.

  Kampagnemateriale –10%*
  Har du brug for kampagnemateriale laver vi alt i tryksager, storformatprint og skilte. Få -10% på din første bestilling. Gælder ikke de i forvejen nedsatte tilbudspakker. Og husk at dit CVR nr. skal være registreret inden for de seneste 2 år før at du kan gøre krav på iværksætter tilbuddene.
  *gælder kun din første bestilling, og ikke de i forvejen nedsatte tilbudspakker.

  Kontakt os på tlf. 97 22 48 85 for et uforpligtende tilbud.

   

  HUSK AT DIT CVR. NUMMER IKKE MÅ VÆRE MERE END 2 ÅR GAMMELT. DISSE TILBUD GÆLDER KUN NYSTARTEDE VIRKSOMHEDER.


  ”VI STØTTER VÆKST I ERHVERVSLIVET”

  Iværksætter kampagne

  Vi vil i Reprohuset gerne støtte vækst i erhvervslivet, og har derfor igangsat en varig kampagne som støtter iværksættere.

  Vi har udviklet nogle forskellige pakketilbud med reklamemateriale som tilbydes iværksættere til favorable priser. Det eneste krav der er til virksomheden er at dens CVR nr. er oprettet inden for de seneste 2 år.

  De første 2 år er altid økonomiske svære for en nystartet virksomhed og vi vil gerne hjælpe med at synliggøre iværksættere så de får den bedst mulige start. Der er 4 forskellige pakker som man kan mixe og matche som man har lyst.

  Jo flere pakker du køber jo flere penge sparer du!

  Vi er en del af StartersHub i Herning & Ikast-Brande

  Hos Reprohuset i Herning er vi en del af iværksætter kampagnen StartersHub.

  Hvad er StartersHub? 
  “Fællesmøder med information og vejledning til dig, så du kommer godt fra start. Målgruppen for ”start-op”-mødet er DIG, som går med en spirende lyst til at starte virksomhed. Eller dig som er i gang eller DIG, som er i gang i det små, men som mangler inspiration til at komme videre.”

  Du kan læse mere om StartersHub inde på deres hjemmeside.

  Læs mere

  Pakker:

  Pakke #1 Visuel ID – Design af logo og visuel identitet = 2.200,- SPAR 500,-
  Pakke #2 Kontorpakken – Diverse tryksager med dit logo = 1.800,- SPAR 444,-
  Pakke #3 Salgspakken – Skræddersyet hjemmeside, tryksager = 10.599,- SPAR 2.000,-
  Pakke #4 Håndværken – Hjemmeside, skilt, CVR til bilen, visitkort = 6.000,- SPAR 624,-

  Kampagnemateriale –10%*
  Har du brug for kampagnemateriale laver vi alt i tryksager, storformatprint og skilte. Få -10% på din første bestilling. Gælder ikke de i forvejen nedsatte tilbudspakker. Og husk at dit CVR nr. skal være registreret inden for de seneste 2 år før at du kan gøre krav på iværksætter tilbuddene.
  *gælder kun din første bestilling, og ikke de i forvejen nedsatte tilbudspakker.

  Kontakt os på tlf. 97 22 48 85 for et uforpligtende tilbud.

  Læs mere om pakketilbudene