Reprohuset har maskinerne

Reprohuset er privilegeret i at have maskinerne til at trykke bøger af god kvalitet, i begrænset oplag, helt ned til 10 stk. Dette er en af vores forcer, vi kan nemlig også levere det trykte medie hurtigt. Vi er Hernings hurtigste leverandør inden for det trykte medie*.

Vi blev glade da vi i fagbladet Udkom, april udgave, læste en artikel om en bogbinder der trives til trods for at e-bogen blev spået at ville tage over fra det almindelige trykte medie. For selvom at den digitale medie er stærkt voksende, er der dog stadig behov for de gamle håndværk.

Reprohuset kan hjælpe dig, hvis du vil have dit materiale prøvetrykt, inden vi trykker det helt store oplæg for dig. Er du en virksomhed med behov for at vise dine kunder hvad i har lavet, eller ønsker i bare at samle virksomhedens historie.

Eller har du en indre forfatter du gerne vil have ud, eller ønsker du at samle familiens mange gode opskrifter der er gået i arv gennem generationer, så kan vi trykke din bog for dig. Er du privat kunde skal du være opmærksom på at vores priser er uden moms.

Vi kan trykke et begrænset oplag på min 10 stk. og opefter, for priser se her.

Reprohuset har dygtige grafikere der kan hjælpe dig med opsætning af tekst samt illustrationer.

*Det mener vores kunder.

Reprohuset Herning trykt medie
Reprohuset Herning trykt medie

Mød bogbinder Klara Kølqvist

Mangler du også at få trykt bøger?Så er vi er klar til at give et uforpligtet tilbud

Kontakt os