Logo, website, visitkort & flyers

Anni, som står bag VirskomhedsSocialisten, skiller sig ud med sit nye logo og  komplette visuelle identitet, der bruges på både digitale- og trykte medier. Indtil videre er det VirksomhedsSocialistens hjemmeside, sociale medier, visitkort, brevpapir og flyers som er  klædt i det nye design.

Vi har skabt et professionelt og troværdigt udtryk for Annis virksomhed, samt holdt en “blå” tråd der skaber sammenhæng mellem de forskellige produkter. Hjemmesiden er moderne, brugervenlig og selvfølgelig responsive, så den passer alle skærmstørrelser – også mobil.

Visitkort

Jeg var ved at gå bagover og ud af døren hos Reprohuset da de forslog VirksomhedsSocialisten. Alligevel blev det navnet på min vision og min virksomhed.”

Hvad er VirksomhedsSocialisten?

VirksomhedsSocialisten er min drøm om et samarbejde med private virksomheder for skabe sociale tiltag indefra til gavn for ledelse, medarbejdere og virksomheden. Som socialrådgiver ved jeg rigtig meget om mennesker, årsager til at arbejdslivet er svært eller aldrig rigtig er kommet i gang og de muligheder der findes for hjælp. Som produktionstekniker ved jeg at virksomhedsejere har svært at finde overskud til de sociale tiltag, når økonomi, organisation, produktion og daglig drift skal være sammenhængende.

Jeg leverer professionel virksomhedsrådgivning med specialiseret social tilgang baseret på egne livsværdier som ordentlighed, ærlighed, troværdighed og menneskeligt ligeværd. Med en jordnær, relationsbaseret tilgang til mennesker og opgaver adskiller VirksomhedsSocialisten fra andre virksomheder og bliver målopfyldende og værdiskabende både økonomisk og socialt.

– Anni, VirksomhedsSocialisten

A5 Flyers

Privacy Preference Center