CMS

CMS betyder Content Mangement system eller oversat til dansk “Indholds administrations system”.

Det betyder at du som bruger får fuld adgang til at slette, rette og skabe indhold på din hjemmeside, i et brugervenligt og sikkert miljø.

CMS hos Reprohuset

Hos Reprohuset bygger vi for det meste vores hjemmesider på et Open-Source system kaldet Wordpress!

Wordpress er største og mest eksponerede cms system i verden. Det sikre dig en høj kvalitet og stor frihed samt sikkerhed imod hacker angreb. Det kræver ingen tekniske krav andet end helt almindelig brug af computer.

Til opbygning af webshops anvender vi også Wordpress som sikrer et brugervenligt system og specifikt designet til at lave webshops og blogs m.m.

Se hjemmeside priser

Hvorfor Wordpress?

Wordpress er et af verdens mest populære open source CMS (content management system). Joomla anvendes på 58 procent af alle internettets sider 27.5 af dem er de top 10 millioner websites på nettet, og softwaren bruges af individer, små og mellem-størrelse virksomheder, og store organisationer verden over.

Der er mange grunde til at Wordpress kan være det rette valg til dit behov for et websted. Frihed til at tilføje funktionalitet lige når du ønsker det. Du kan til enhver tid selv ændre og forbedre softwaren som du ønsker med hjælp fra os.

Vi opbygger din hjemmeside som du ønsker den.

Tag kontakt og få et uopfordret tilbud

Kontakt os