Support

Support

Når du køber en webløsning hos Reprohuset, har du altid tilgang til telefon og mailsupport – inden for kontorets normale åbningstider. Det er en af de ydelser vi tilbyder

Hvis der bliver et større behov for support, evt. ved opdatering af hjemmesiden eller yderligere undervisning, betales der for den ekstra tid og support som du har brug for. Vi sender selvfølgelig ikke regning for mindre spørgsmål som indgår i supporten!

Du kan kontakte os på tlf.: 97 22 48 85.

Sociale medier

De sociale medier som Facebook, Twitter og LinkedIn er ofte i fokus som et område hvor både privatpersoner, små og store virksomheder føler, at de bør være repræsenteret. Og for mange er det en fornuftig og rationel betragtning – for det er helt bestemt en markedsføringskanal, man bør forholde sig til.

Reprohuset hjælper dig gerne på vej med såvel integrationen af f.eks. Facebook på din hjemmeside og med etableringen af en virksomhedsside på facebook. Vi skaber bro mellem din hjemmeside og de sociale medier du benytter.

Billedgalleri

De fleste hjemmesider anvender et galleri til fremvisning af virksomheden eller dennes produkter. Det er vigtigt med gode billeder når du skal dokumentere dig selv og din forretning.

Reprohuset tilbyder både færdige pakkeløsninger til formålet såvel som specialdesignede løsninger tilpasset dit behov!

Ændre indhold

Du får selvfølgelig mulighed for at rette og tilføje indholdet på de hjemmesideløsninger du vælger hos Reprohuset.
Vi hjælper dig godt i gang så du let kan rette indhold når du har tid og lyst.

Videogalleri

Hvis du ligger inde med videooptagelser som du ønsker offentliggjort på nettet, så er det også en mulighed
når du har valgt en hjemmesideløsning hos Reprohuset.

Statistik

Det er vigtigt at kunne måle effekten ved at være synlig på internettet. Et godt værktøj til dette er statistik. Reprohuset tilbyder flere ydelser og muligheder for at kunne følge med i trafikken på din hjemmeside.

Søgefunktion

En hjemmeside uden søgefelt er som et bibliotek uden bibliotekar. Det er dejligt nemt for dine kunder at kunne finde de relevante oplysninger gennem en søgefunktion.

Webshop

Ønsker du at udvide forretningstiden til at kunne sælge hele døgnet alle årets 365 dage, så får du brug for en webshop. Få en god snak med Reprohuset om en løsning tilpasset netop dit behov.

Login/medlemsområde

Hvorfor ikke dele din hjemmeside op i en offentlig og en lukket del til dig og dine faste kunder.

Undervisning

Reprohuset tilbyder dig og dine medarbejdere kursus i brugen af dit cms-system. Det kan være en rigtig god måde at komme godt i gang med administrationen af din nye hjemmeside og få størst udbytte af systemet.

Et kursus tager typisk 2-3 timer og faktureres på timebasis.