Blokke

549,00 kr.6.099,00 kr.

Varenummer (SKU): 1018 Kategori: Tag:

Få dit brand til at skille sig ud med blokke med tryk – perfekt til at kommunikere dit budskab tydeligt og professionelt. Uanset om det er til interne noter, mødeagendaer eller klientpræsentationer, er vores trykte blokke en gevinst i enhver virksomheds daglige drift.

Med en trykt blok kan du sikre, at dit brand er til stede på hvert eneste stykke papir, du anvender. Fra det øjeblik, din blok bliver grebet, vil modtageren blive mødt med dit logo og kontaktoplysninger eller lige det budskab du ønsker. Det skaber en konstant påmindelse om din virksomhed og dens egenskaber.

Vores trykte blokke er ikke kun en praktisk måde at organisere dine tanker på, de er også en effektiv måde at forstærke dit brand på. Lavet på kvalitetspapir, som sikrer, at blokken holder længe. Det gør dem mere tiltalende, hvilket styrker din virksomheds troværdighed og professionalisme.

Om du har brug for blokke til internt brug eller til kunder, er vores trykte blokke den ideelle løsning. Skræddersyet til dine behov og budget, er dette en god investering i dit brands fremtidige succes.

Hvis i ikke har en trykklar fil, til jeres blokke kan vi være behjælpelige med dette.

Leveringstiden er 2-4 arbejdsdage.

Papirkvaliteten er 100g Offset

Format: A4, A5 eller A6. Enten top- eller sidelimet.

Ønsker du andre papirkvaliteter eller størrelser, kontakt os da venligst på 97 22 48 85.

Antal

50, 100, 250, 500

Farve

Farve, Sort/hvid

Format

A4, A5, A6

Sider

25 ark, 50 ark

Limning

Side limet, Top limet

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Blokke”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top