Beachflag Model B

789,00 kr.1.429,00 kr.

Varenummer (SKU): 1021 Kategori: Tags: , ,

Specialdesignede beachflag er en omkostningseffektiv og effektiv måde at markedsføre din virksomhed eller organisation på. De er ideelle til at skabe synlighed blandt potentielle kunder eller besøgende og øge kendskabet til dit brand. Du bør derfor overveje at sikre, at designet af dit næste beachflag harmonerer med dit brands visuelle identitet på tværs af forskellige materialer og medier. Udover dette er de holdbare, let transportable og kan genbruges igen og igen, hvilket gør dem yderst fleksible.

Med beachflag kan din virksomhed eller organisation virkelig skille sig ud. De er ikke kun fantastiske til at fange opmærksomheden på lang afstand, de er også nemme at opstille og transportere, hvilket gør dem til et populært valg til arrangementer, messestande og andre events. Samtidig er de yderst alsidige og egner sig til både indendørs og udendørs brug.

Du kan tilpasse dit beachflag efter dine specifikke ønsker og behov. Det betyder, at du har mulighed for at få trykt dit logo, slogan eller et billede på dit nye beachflag, når du bestiller dem hos os. Uanset om dit næste beachflag skal stå udenfor din butik, ved din messestand eller et helt tredje sted, kan du være sikker på, at det skaber et professionelt og tiltalende udtryk, der vil tiltrække flere kunder eller besøgende.

Udover beachflag tilbyder vi også bannere, plakater, roll-ups og skilte, perfekte til at nå ud til en bredere målgruppe.

Prisen forudsætter færdig pdf-fil leveret på mail. Kan du ikke selv fremstille en pdf-fil kan du få hjælp fra os på telefon 97 22 48 85.

Leveringstiden er 4-10 arbejdsdage.

Format

Small, Medium, Large, X-Large

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Beachflag Model B”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top