Roll-up

549,00 kr.1.499,00 kr.

Varenummer (SKU): 1027 Kategori: Tags: ,

Er du på udkig efter en praktisk og effektiv måde at fremme din virksomhed og dit budskab på? Så er en roll-up er et godt valg for dig. Med deres store visuelle flade er de ideelle til at skabe et imponerende indtryk, uanset hvor du befinder dig. Roll-ups er velegnede til udstillinger, konferencer, produktpræsentationer eller som et permanent display i din butik eller på kontoret.

Konstruktionen af vores roll-ups gør dem nemme at transportere, og de kan opsættes på få sekunder, hvilket gør det nemt for dig, når du har brug for en hurtig og enkel løsning. På den måde kan du bruge din tid på det, der er vigtigt for dig, når du deltager i udstillinger, konferencer eller andre arrangementer, hvor du ønsker at promovere dig selv og din virksomhed.

Kasetten er lavet i sølv-eloxeret aluminium, som har en solid konstruktion med 1-2 fleksible fødder. Top-profil er med en klemliste. Med i prisen får du også en sort bæretaske til at transportere din roll-up.

Udover roll-ups tilbyder vi også bannere, plakater, beachflag og skilte, perfekte til at nå ud til en bredere målgruppe.

Prisen forudsætter færdig pdf-fil leveret på mail. Kan du ikke selv fremstille en pdf-fil kan du få hjælp fra os på telefon 97 22 48 85.

Leveringstiden er 4-10 arbejdsdage.

Format: 85x200cm, 120x200cm

Antal

1

Format

85×200 cm, 120×200 cm

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Roll-up”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

Scroll to Top