MESSESERVICE

Måske har vi lige det du mangler til din stand

Reprohuset tilbyder igennem vores messeservice, produktion og levering af grafisk materiale til alle messer i Herning og omegn. Du har også mulighed for at din ordre, kan blive leveret til omdeling, hos SAMDI, Midt- og Vestjyllands bedst dækkende distributionsselskab.

Reprohuset skaber “luftbro” med udvidet messeservice

Alle udstillere kender til at mangle et eller andet til deres messe. Når det gælder plakater, flyers, messeudstyr, skilte eller noget helt andet behøver udstillere ved MCH Messer i Herning ikke at fortvivle. Ved at kontakte Reprohuset vil langt de fleste produkter kunne leveres samme dag de bestilles, og i andre tilfælde i løbet af få dage. Derfor kan der suppleres med marketingmateriale selv når standen er under opførelse. Vi leverer selvfølgeligt også, hvis du er ude i god tid, hvor vi kan producere alt til messen. Det bedste af det hele er, at varerne kan leveres direkte til messen, for Reprohuset kører selv ud med varerne.

Alt det grafiske til din messe fra Reprohuset - også i tidsnød

Hos Reprohuset vil vi gerne hjælpe udstillere med alt det, de har behov for, også det man ikke lige har nået inden messen. Det betyder, at du ikke behøver at stå med det grafiske arbejde helt selv. Vi hjælper dig gerne med at udarbejde dine grafiske opgaver, samtidig med at vi fremstiller dine varer. Her hos os får du dermed hele pakken – fra grafisk arbejde til færdig produktion – til én samlet pris. Vi arbejder også gerne sammen med din nuværende leverandør. Vi er ikke ude på at “stjæle” en udstiller som kunde. 

Reprohusets vigtigste opgave i forbindelse med #messeservice er at tilfredsstille udstillere der er kommet i tidsnød. Vi gør altid vores bedste for at kunne levere den bedste service og de bedste produkter til prisen.

Grafisk arbejde hos Reprohuset – alt i én løsning

Reprohuset tilbyder grafisk arbejde i form af grafisk opsætning af layout, billedbehandling, idé, layout og scanning. Vi kan hjælpe dig med at lave dit grafiske arbejde helt fra bunden af, eller du kan vælge at lave det selv og herefter sende os dine færdige filer. Så printer vi for dig.

Hvis du ønsker at gøre brug af vores messeservice inden for grafisk arbejde, skal du blot have materialet klar, så sørger vi for at få de grafiske pdf-filer på plads, så netop jeres budskab/produkt når ud til jeres målgruppe.

Priserne bliver aftalt fra opgave til opgave, men som udgangspunkt er vores timetakst kr. 700,- uden opstart ex moms. Vi fakturerer ned til hvert 15. minut.

Har du spørgsmål til vores grafiker eller det grafiske arbejde, eller har du blot brug for vejledning og gode råd, så tag kontakt til os på tlf. 97224885.
Du er også velkommen til at kontakte os, hvis du ønsker et godt tilbud på grafisk arbejde.

Reprohuset tilbyder udvidet messeservice til følgende messer:

Hurtig Levering

Samme dag

Visitkort – Flyers – Løsblade – Foldere
Hæfter – Roll ups* – Plakater
Klistermærker

3-5 dage

Visitkort – Flyers – Løsblade – Foldere
Hæfter – Roll ups – Plakater
Klistermærker – Bannere

+5 dage

Visitkort – Flyers – Løsblade – Foldere
Hæfter – Roll ups – Plakater
Klistermærker – Bannere
Messestande – Beachflag
Pop-up Displays

Hurtig levering til din stand!

Reprohusets messeservice er ikke en udstillerguide, men en mulighed for udstillerne,at bestille manglende udstillermateriale til sin stand. Nogle gange leverer vi fra dag-til-dag andre gange fra time-til-time. Lad os hjælpe, skriv en mail eller ring på 97224885

Hvis det skal gå stærkt

Reprohusets messeservice kan levere det meste til din messestand, vi er lokalt i området omkring MCH Messecenter Herning. Derfor kan mange af vores vare leveres på samme dag, som bestillingen bliver lagt, hvis det er nødvendigt.

Ude i god tid

Reprohusets messeservice kan levere det meste til din messestand, og hvis du er ude i god tid, kan vi supportere dig hele vejen igennem i den proces, som sikrer et professionelt og høj kvalitets udseende.

GoGoZip 01
GoGoZip 04
Beachflag
Messedisk Counter XL
Bannerprint
205gr. Polyester
Presidentmåtter
Reklameflag
GoGoLight Smartbuild
Bannerprint
330gr. MESH/Netbanner
Indkøbskurv
Scroll to Top