Priser, fragt og levering

Alle priser er ekskl. moms og levering hvis ikke andet angår.

Beachflag skabeloner

Prisen for fragt, håndtering og emballage er som regel 100 kr. ved alm. tryksager. Ring og få en pris ved større opgaver. Det er også muligt at hente selv på adressen: Dueoddevej 14, 7400 Herning.

Hurtig levering

Både hvad angår plakater og bannere, samt folier til autoreklame og vinduer. Det skyldes ikke kun, at vi bruger den nyeste printteknologi, men i endnu højere grad at vi formår at udnytte teknologien i samspil med IT og grafiske værktøjer. Dette gælder selvfølgelig også vores produktion af tryksager! På grund af den korte afstand til Messecenter Herning leverer Reprohuset ofte direkte på udstillernes stande. Vi har også gode erfaringer med at yde Messe-SOS til de udstillere der har behov for sidste øjebliks hjælp – uanset om det gælder bannere eller digitaltryk! Et katalog på f.eks. 24 sider i 4-farve – leveret direkte på din stand, er overhovedet ikke en hindring – men kun en spændende og mulig opgave. Læs mere under de forskellige menupunkter eller kontakt Reprohuset på telefon 97 22 48 85 eller via info@reprohuset.dk Læs også vores handelsbetingelser.

Omdeling med SAMDI

Hos Reprohuset giver vi mulighed for at din ordre, kan blive leveret til omdeling, hos SAMDI, Midt- og Vestjyllands bedst dækkende distributionsselskab. Såfremt at der er lavet en aftale, hos SAMDI, om omdeling af dine tryksager.